2016. január 7., csütörtök

Cover Reveal #4: Kristin Hannah: Út az éjszakába

Sziasztok!

Már egy ideje nem volt borító leleplezés a blogon, most viszont egy olyan szerzőnek hozom a könyvét, akinek az egyik könyve alig pár hónapja jelent meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Ez a szerző nem más, mint Kristin Hannah, és legújabb könyvére már nem is kell sokat várni, ami pedig az Út az éjszakába.






2016 elején jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kristin Hannah New York Times bestseller szerző regénye, az Út az éjszakába. Az írónő magával ragadó stílusát tavaly már mindenki megismerhette a Szentjánosbogár lányok olvasásakor, most pedig újra belemerülhetünk az érzelmek világába. Egy történet a testvéri szeretetről, a barátságról és a veszteségekről. Szükség lesz a zsebkendőkre!


Oldalszám: 480
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Night Road
Fordító: Gazdag Tea
ISBN: 9789633738887

(Az előjegyzés nem minősül rendelésnek. Előjegyzés esetén értesítést küldünk, amikor előrendelhetővé/rendelhetővé válik a könyv. Természetesen amint változik a könyv státusza, megrendelni is ezeken a linkeken lehet majd, nem fognak elavulni.)


A szerzőről



Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaiion él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték - így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.



Tudjátok jól, hogy nem rajongok az olyan borítókért, ami embert (igazi, élő embert, alias modellt) ábrázol. Ez a borító mégis nagyon megfogott. Sikerült úgy eltalálni a borítót, hogy el sem kell olvassam a fülszöveget, elég csak ránéznem, és már tudom, hogy a zsebkendő iparosok rajtam fognak meggazdagodni. Habár a Szentjánosbogár  lányokat MÉG nem olvastam nincs az az isten, hogy én kihagyjam azt a könyvet, nem volt kérdés, hogy ezt a történetet is előbb-utóbb megszerzem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése