2015. augusztus 12., szerda

Epic Reads Book Tag

Sziasztok!

Jövök is a beígért book tag-gel. :) Találtam vagy tízet, és azok közül végül az első találatomat választottam ez pedig nem más, mint az Epic Reads Book Tag.




1. Ha meghívhatnál egy írót és egyet a kitalált karakterei közül egy teára, kik lenének azok, és mit szolgálnál fel nekik?
Szeeeeriiiinteeeeeem ez egy nehéz kérdés. Talán Jennifer L. Armentrout-t és Luc-ot. Jennifer-nek valami erős koffein tartalmút, hogy hátha leszáll a szappanopera és a disztópia keverésével, Luc-nak valamit, ami a speed ellentéte. Komolyan, az a gyerek nem bír leülni a seggére, állandóan valami hülyeségen töri az eszét. Amúgy egyik kedvenc karakter. :D 

2. Melyik könyvnek szeretnél előzményt?
A Tündérkrónikák előzmény sorozatát még mindig várom tárt karokkal! 
Az Outlander-nek olvasnék szívesen egy előzmény kötetet, ahol elmesélik, hogy mi történt Jamie-vel Claire megérkezése előtt. 

3. Melyik két karakterről (nem azonos könyvekből) gondolod, hogy jó párost alkotnának?
Hmmm, jó kérdés. Szerintem Kénkő és Tamás tábornagy nem lenne rossz párosítás. Mindketten bölcsek, a helyükön kezelnek mindent... szóval igen, egy ilyen párosítást megnéznék. Vagy ugye nem romantikus párra gondoltak? Az PEETA BÁRMELYIK YA, NYÁLTÓL CSÖPÖGŐ ROMANTIKUS KARAKTERE. Viccen kívül. Peeta-t bármelyik könyvbe el tudom képzelni, ahogy bárkivel összejön. 

4. Ha futnál egy kedvenc íród után a vonaton és csak egyetlen egy mondatot mondhatnál neki, ki lenne, és mit mondanál?
CASSIEEE!! MIÉRT KELLETT SZAPPANOPERÁT CSINÁLNOD A VÉGZET EREKLYÉI ELŐZMÉNY TRILÓGIÁJÁBÓL??? meg úgy az egészből a végére

5. Melyik könyv tett téged könyvmollyá, és miért?
Nos, az első alkalmat még mindig nem tudom, a második az Peter Freund egy sorozata volt, melynek első kötete a Laura és Aventerra titkai. Hogy miért? Mert beteg voltam és unatkoztam és több időm volt elmerülni a cselekménybe. Izgalmas volt, úgy a közepétől - emlékeim szerint - folyamatosan pörgött a cselekmény, Laura-t és a társaságát imádtam. Akkor korombelieknek való volt. 

6. A könyvespolcod épp most kapott lángra! Noo, SHIT! Melyik lenne az a könyv, amit kimentenél és miért?
Kirántanám a legszélső könyvet, bedugnám a karomat, és kihajítanám az összes könyvem. Nem fogok egyet választani. Nem kevés pénz van ezekben. Mindegyikhez valamilyen módon kötődök érzelmileg, szóval ne gyulladjon lángra. Mondjuk az Ally Condie trilógia nem igazán érdekel...

7. Ha csak egyet választhatnál, melyik disztópikus világban élnél szívesen és miért?
He. Ally Condie trilógiájában szívesen élnék, tekintve, hogy ott csak annyi problémám lenne, hogy:
JESSZUS MARIS! KIT FOG NEKEM A GÉP VÁLASZTANI FÉRJEMNEK??? Komolyan, ennél nagyobb problémám ne legyen soha. 

8. Melyik volt minden idők legepic-ebb olvasmányod, és miért?
Eddig úgy néz ki, hogy ezt a címet hűen viseli Tamás tábornagy és a banda. Brian McClellan: Vérrel írt ígéretek könyve egy olyan világ, ahol szívesen élnék. És tényleg ez volt a legepic-ebb olvasásom az elmúlt időkben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése